УЧАСТВАЙ В ИГРАТА НА

NEOPAK

Период на играта: От 07.09.2020 г. до 07.11.2020 г.

NEOPAK

Условия за участие в играта

1. КУПИ продукт по избор, от портфолиото на „НЕОПАК” ЕООД, с търговска марка „ISOSPORT” или „MIKI”.

2. РЕГИСТРИРАЙ данните си и кода от касовата бележка на нашия сайт: www.neopak.eu.

3. СПЕЧЕЛИ голямата награда- ДРОН С КАМЕРА или една от още 100 награди ( 30 броя рекламни раници пълни с продукти на „Неопак” ЕООД, 30 броя рекламни алуминиеви- спортни бутилки и 40 броя рекламни шапки).

NEOPAK

Регистрация

Игра

NEOPAK

Награди

Дрон DJI MAVIC AIR 2 48.0 MPx, ВРЕМЕ НА ПОЛЕТ ДО 34 МИНУТИ, GPS, ОТДАЛЕЧАВАНЕ ДО 6 000 МЕТРА

Характеристики / ВИДЕО

Mavic Air 2 е мощен и портативен дрон от ново поколение. Видео кодекът HEVC (H.265) записва повече информация в по-малкък обем на файла и съхранява динамичния обхват и детайлността на Вашите кадри, като гарантира, че съдържанието Ви ще е на много по-високо ниво. Цветният профил D-Cinelike запазва повече информация за изображенията за пост обработка. Покорете въздушната видеография с плавно 4K@60fps видео. Тайната на невероятното HDR видео е във високоефективния Quad Bayer сензор. Един кадър разделя нивата на експозиция в различни области, прецизно улавяйки светлите и тъмните детайли. Изображенията се наслагват, за да се създаде цветна, балансирана и привличаща вниманието картина с по-висок динамичен обхват. С 1/2″ Sony IMX586 CMOS сензор Mavic Air 2 може да заснема 48MP снимки. Подгответе се да издигнете креативността си на съвсем ново ниво. 48MP камера Ви позволява да се насладите на превъзходно качество на картината дори когато приближавате образа. Mavic Air 2 разполага с технология SmartPhoto, която интегрира разпознаването на сцени, HyperLight и HDR в един режим за оптимални резултати. Разпознаването на сцената оптимизира различни параметри на камерата за различните сцени и поддържа интелигентно разпознаване на пет категории: залез, небе, трева, сняг и дървета. Mavic Air 2 предлага най-модерния панорамен режим на DJI, с по-висок динамичен обхват и цветове, които са ярки и невероятно точни. Постигнете безпроблемно кадри с професионално качество благодарение на FocusTrack. Пакета от интелигентни проследяващи режими, като Active Track 3.0, Spotlight и Point of Interest 3.0 са лесни за иползване. Разгърнете креативността си на съвсем ново ниво. Просто изберете обект за следене и полетете. Летете свободно, докато камерата остава заключена към обекта. С подобреното предвиждане на траекторията и по-бързото и по-точно прогнозиране на изгубените обекти тази технология държи обекта Ви в центъра на кадъра дори ако той се движи зад дърво. Следването на обекти с избягване на препятствията е по-плавно от всякога с най-новата версия на технологията ActiveTrack. POI 3.0 надгражда възможностите на POI 2.0 особено при разпознаването на плоски повърхности. Докато POI 2.0 може да загуби целта при проследяване, то POI 3.0 няма да Ви предаде. POI 3.0 вече може да проследява динамични обекти като хора, коли и лодки. Mavic Air 2 поддържа Hyperlapse в 8K, което Ви позволява да деформирате времето и пространството за особено зашеметяващи кадри. Най-хубавото е, че можете да постигнете тези кадър без сложна обработка. Advanced Pilot Assistance Systems Усъвършенствана технология за засичане, следене и надеждно избягване на препятствия в лоши условия. Приложението DJI Fly прави създаването на безупречни видеоклипове по-удобно от всякога. DJI Mimo осигурява ръчни настройки, разширени функции и интуитивни шаблони.

30 броя рекламни раници с продукти „Isosport” и „Miki”

30 броя рекламни алуминиеви- спортни бутилки

40 броя рекламни шапки

Neopak

Как да участвам в играта и да спечеля?

След като си закупите продукт с търговска марка Isosport или Miki, от произволен магазин, изисквайки си касова бележка за покупката, ще трябва да влезете на нашия сайт www.neopak.eu и да отидете на меню „Участвай в играта”, след което в секция „Регистрация” трябва да попълните всички полета обозначени със звездичка и накрая да натиснете бутона „Регистрирай се!”.

Регистриралият най-много касови бележки, в които фигурират и покупки на продукти с търговска марка „Isosport” или „Miki”, автоматично печели голямата награда- ДРОН С КАМЕРА.

Първата група от тридесет от Вас, регистрирали определено количество касови бележки и доближили се максимално до първото място, ще получат по една рекламна раница пълна с продукти на „Неопак” ЕООД.

Втората група от тридесет печеливши, регистрирали определено количество касови бележки и доближили се максимално до първата група, ще получат по една рекламна алуминиева- спортна бутилка.

Третата група от четиридесет печеливши, регистрирали определено количество касови бележки и доближили се максимално до втората група, ще получат по една рекламна шапка.

Участвай в играта на

NEOPAK

1. КУПИ продукт по избор, от портфолиото на „НЕОПАК” ЕООД, с търговска марка „ISOSPORT” или „MIKI”.

2. РЕГИСТРИРАЙ данните си и кода от касовата бележка на нашия сайт: www.neopak.eu.

3. СПЕЧЕЛИ голямата награда- ДРОН С КАМЕРА или една от още 100 награди ( 30 броя рекламни раници пълни с продукти на „Неопак” ЕООД, 30 броя рекламни алуминиеви- спортни бутилки и 40 броя рекламни шапки).

Период на играта: От 07.09.2020 г. до 07.11.2020 г.